ACS reitera que no ha comunicat a ningú la seva intenció de demanar a Iberdrola

La constructora creu que la suposada acció judicial de l'elèctrica és "simple distracció"

Per

Europa Press | 29 jun, 2021

ACS ha tornat a reiterar la seva posició en el procediment que se segueix a l'Audiència Nacional contra l'excomissari Villarejo i que involucra directius d'Iberdrola, afirmant que mai ha comunicat a ningú que estigui preparant una demanda per danys contra l'elèctrica.

En un comunicat, la constructora recorda l'existència d'uns àudios, fets públics, en els que l'exdirector general de seguretat d'Iberdrola, Antonio Asenjo, li diu a Villarejo, davant la proposta que aquest li fa d'actuacions contra Florentino Pérez, que "seria més fàcil fer un muntatge amb un nen o fer-li desaparèixer simulant un accident".

Per ACS, es tracta d'una proposta "repugnant que qualifica per si sola la persona que la fa i la companyia que l'empara acomiadant amb una més que generosa indemnització", en al·lusió a Iberdrola. Per això, la companyia presidida per Florentino Pérez creu que la suposada acció judicial per competència deslleial que prepara Iberdrola contra ACS és una simple "maniobra de distracció".

De fet, el president de l'elèctrica, Ignacio Sánchez Galán, haurà de declarar durant els propers dies per nous indicis trobats entre la documentació intervinguda al comissari Villarejo.

"Entenem que aquesta nova acció és un pas més de les diligències preliminars que va instar Iberdrola davant el Jutjat del Mercantil nº 4 de Madrid i que van ser íntegrament desestimades mitjançant l'Acte del 2 de juny de 2021", assenyala ACS.

Últimas noticias