ACS construirà el nou estadi dels Buffalo Bills als Estats Units per 1.435 milions

A través de la seva filial nord-americana Turner, en aliança amb Gilbane Building Company

Per

Bolsamania | 08 jun, 2023

ACS, a través de la seva filial nord-americana Turner, en aliança amb Gilbane Building Company, serà l'encarregada de construir el nou estadi de l'equip de futbol nord-americà dels Buffalo Bills per un import de 1.540 milions de dòlars (1.435 milions d'euros).

L'estadi, que es dirà Highmark Stadium, serà el projecte més gran mai construït a l'oest de Nova York i està programat per allotjar jocs a partir del 2026.

"L'empresa conjunta de Gilbane Building Company i Turner Construction Company s'enorgulleix a anunciar que es va dur a terme una cerimònia inaugural per a la nova llar dels Buffalo Bills", ha indicat la companyia en un comunicat.

El nou estadi serà d'última generació i tindrà capacitat per aproximadament 63.000 persones, oferint una combinació de seients generals, seients de club, seients premium i ofertes de suites, així com cobertes per a festes i només per estar drets.

Així mateix, disposarà de vestíbuls més amplis, més oferta d'aliments i begudes i tecnologies d'entreteniment modernes. "Els espais de serveis envoltaran el perímetre dels vestíbuls principal i superior per brindar protecció contra el vent i el clima per als clients i vistes obertes al camp", ha detallat Turner.

"Aquest és un moment emocionant en la construcció de la nova llar dels Buffalo Bills", ha afirmat John LaRow, vicepresident sènior de Gilbane Building Company.

"Aquest projecte elevarà el nivell en la construcció d'estadis i crearà noves experiències i records increïbles per als fanàtics dels Bills. Esperem una col·laboració tremenda i contínua amb l'organització Bills, els nostres socis al govern, Populous, Legends, 34 Group, Arc Building Partners i els nostres socis comercials", ha afegit.

L'empresa ha explicat que l'experiència dels aficionats al nou estadi oferirà una atmosfera que conservarà l'ambient únic d'un dia de joc a l'aire lliure de Buffalo, ja que es construirà un tendal al sostre per mantenir aproximadament el 65% dels seients coberts de les precipitacions i brindar protecció contra la intempèrie, així com una major comoditat.

"El nostre objectiu és construir una instal·lació enfocada als aficionats i centrada en el futbol nord-americà que brindarà una atmosfera vibrant el dia del joc com cap altra a la NFL", ha assenyalat el vicepresident i gerent general de Turner, Carl Stewart.

"L'estadi es construirà per a Buffalo i estem compromesos a brindar oportunitats perquè els membres de la comunitat de Buffalo participin a la construcció d'aquest estadi", ha conclòs.

Últimas noticias