Acerinox segueix sent compra per a Deutsche: "Hi haurà un petit repunt als seus resultats"

"Es beneficia de la seva posició número u al sector inoxidable nord-americà"

Per

Bolsamania | 03 jul, 2024

Acerinox segueix sent compra per als estrategs de Deutsche Bank. Així ho afirmen en un informe recent, en què fan una sèrie de comentaris de cara a la presentació de resultats de la companyia del segon trimestre. Creuen que hi haurà un "avenç" i que la companyia mostrarà un "petit repunt seqüencial", i per això mantenen el preu objectiu que atorguen als seus títols de 15 euros per acció.

"Esperem un petit repunt seqüencial al segon trimestre, impulsat per un sòlid exercici continu de les operacions nord-americanes (NAS)", diu Bastian Synagowitz, analista del banc alemany, que afegeix que això "hauria de compensar els vents en contra de les vagues d'entre 24 i 30 milions d'euros a Europa".

Tot i això, avisa, en aquest moment a Deutsche Bank segueixen entre un 10% i un 16% per sota del consens, atès que mantenen sense canvis el preu objectiu als 15 euros per acció.

"Acerinox segueix beneficiant-se de la seva posició número u al sector inoxidable nord-americà, que segueix mostrant una relativa disciplina de preus (tot i una forta correcció en la demanda aparent)", comenta l'expert. Per tant, assenyala, els marges nord-americans "es mantenen per sobre" dels nivells de mitjana.

I com a líder del mercat, afegeix, al banc creuen que "Acerinox segueix sent el millor posicionat per beneficiar-se'n".

Comenta que atès que NAS/HPA són actius nord-americans i especialitzats, es comparen amb un punt de referència de parells que cotitzen múltiples significativament més alts (a prop de 2 vegades on Acerinox cotitza ara).

Alhora, això implica "una dislocació significativa de la valoració, ja que creiem que entre el 80% i el 90% de l'EBITDA normalitzat (després de l'adquisició de Haynes, que s'hauria de tancar a principis del 2025) hauria de generar una prima del 50%-100% enfront dels múltiples actuals de 4,5-5,5x”.

"Atesa la quantitat de capital i valoració pagada per Haynes, creiem que això ha de ser abordat per la gerència, que podria considerar una escissió o una nova cotització als EUA", indica Synagowitz.

Conclou afirmant que Acerinox està "recolzada per una sòlida generació de FCF subjacent (un rendiment mitjà d'aproximadament 9% anual en el nostre cas base previ a l'acord) i un sòlid historial de dividends (la qual cosa implica un rendiment del 6%, mai retallat als seus 30 anys d'història)", per la qual cosa a Deutsche Bank mantenen la seva recomanació de comprar.

Últimas noticias