Acerinox destina 150 milions a recomprar accions i pagarà un dividend de 0,50 euros

Per

Bolsamania | 20 des, 2021

Acerinox ha aprovat un programa de recompra d'accions amb la finalitat de reduir el capital social mitjançant l'amortització d'accions pròpies. La inversió màxima serà de 150 milions d'euros i l'objectiu és amortitzar el 4% del capital.

Les accions s'hauran d'adquirir a preu de mercat. Banc Santander actuarà com a agent i rebrà un mandat irrevocable de compra d'accions i adoptarà la seva decisió de compra sense cap influència ni cap ingerència d'Acerinox.

El període màxim de vigència serà des del 20 de desembre del 2021 fins al 6 de maig del 2022, ambdós inclosos. L'amortització de les accions adquirides així serà proposada a la Junta General Ordinària d'Accionistes de 2022.

A més, Acerinox ha decidit proposar a la Junta General Ordinària de la Societat un dividend de 0,50 euros per acció amb càrrec als resultats del 2021.

Sobre el programa de recompra d'accions, la companyia ha afegit que l'objectiu és "millorar el benefici per acció, reduint el nombre d'accions emeses als quatre anys (2013-2016) en què el dividend es va abonar mitjançant dividend flexible o 'scrip dividend'".

Últimas noticias