Abengoa es dispara després d'adjudicar un contracte a Xile per 47 milions

La companyia assegura que així consolida la seva posició al sector de la gran mineria

Per

Bolsamania | 19 nov, 2018

Actualitzat : 18:48

Abengoa (+24,8% els seus títols de classe A i +8,7% les seves accions de classe B) ha estat seleccionada per l'empresa Compañia Minera Teck Quebrada Blanca, que pertany al Grup Teck Mining, per desenvolupar l'enginyeria, el subministrament i la construcció de set subestacions elèctriques de 220 quilovolts kV per a la segona fase de la mina Quebrada Blanca, a Xile, per un import aproximat de 54 milions de dòlars (47 milions d'euros).

L'abast dels treballs contempla els serveis d'enginyeria, procura i construcció (EPC) de set subestacions elèctriques 220/23 quilovolts i 220/6,9 quilovolts per al port, estacions de bombament i concentradora que formen part del projecte Quebrada BlancaFase 2, l'objectiu del qual és augmentar la producció de coure de la mina i estendre la seva vida productiva més de 30 anys.

La companyia assegura que així consolida la seva posició al sector de la gran mineria

A l'abast de l'adjudicació s'inclouen el suport a totes les proves preoperacionals i de posada en servei de les respectives instal·lacions.

Amb aquesta adjudicació, segons la pròpia companyia, Abengoa consolida la seva posició de lideratge al sector de la gran mineria, on està present des de fa més de 30 anys i on ha desenvolupat projectes elèctrics i de muntatges electromecànics.

La companyia es va enfonsar el passat 13 de novembre a borsa marcant nous mínims històrics després de presentar els seus resultats amb pèrdues de 213 milions d'euros i un endeutament de 4.700 milions d'euros.

Últimas noticias