Les botigues en línia de Zara, Stradivarius i H&M, entre d'altres, salven les rebaixes

Vinted i Shein han vist reduïda la seva quota de mercat, tot i que mantenen els primers llocs

Per

Europa Press | 19 gen, 2021

Les grans marques de moda, entre les quals destaca Zara, H&M, Stradivarius, Mango, Pull & Bear, Bershka i Women Secret, han salvat les rebaixes d'hivern, afectades per la crisi de la Covid-19 i la borrasca Filomena, gràcies a la facturació de les seves botigues en línia, segons la consultora Smartme Analytics.

Tots aquests inconvenients han generat que les marques de baix cost i de segona mà, que tradicionalment han liderat el trànsit digital, es vegin desplaçades temporalment, disminuint l'ús de les seves botigues en línia i, per tant, la seva quota de mercat. No obstant això, segons l'anàlisi, les rebaixes no han aconseguit desbancar dels primers llocs del rànquing ni Shein ni Vinted, tot i que la seva quota de mercat ha passat del 40,1% al 38,4% i del 34,8 % al 31,9%, respectivament.

Zara, per la seva banda, obté la tercera posició amb una quota de mercat del 16,1%, després d'avançar H&M, que es va situar al 14,3%. La cinquena plaça l'ocupa Stradivarius, que va guanyar dues posicions i ha millorat la seva quota des del 7,8% a un 11,9%, seguida de Zalando, que perd una posició tot i que millora la seva quota fins al 10,6%.

Per darrere es troben Bershka (10,2%), Pull & Bear (9,9%), Privalia (8,8%), Meravella (5,7%), Mango (3,9%), Kiabi (3,6%), Women'Secret (3,6%), Assos (3,3%) i Zalando Privee (3,1%).

Últimas noticias