El PMI manufacturer de l'eurozona arriba a nivells rècord l'abril

La seva dada més alta mai registrada des que es tenen registres

Per

Bolsamania | 03 mai, 2021

L'economia manufacturera de la zona euro va llançar un altre resultat estel·lar l'abril, i les condicions operatives van millorar a un ritme que va superar el rècord de l'estudi de març passat.

Aquesta millora va ser subratllada per l'índex PMI final del sector manufacturer de la zona euro ajustat estacionalment, que va pujar des de 62.5 registrat al març fins a 62.9, el nivell més alt mai registrat (les dades de l'estudi estan disponibles des de juny de 1997). També va ser el desè mes consecutiu durant el qual l'índex es va situar per sobre del nivell d'absència de canvis de 50.0.

El creixement va ser de nou generalitzat per grups de mercat, i tant la categoria de béns de capital com la de béns intermedis van registrar increments considerables.

De fet, la millora observada al subsector de béns de capital va ser la més forta mai observada. Mentrestant, el subsector de béns de consum va experimentar una marcada millora de les condicions operatives, encara que el seu creixement va quedar a la saga del de les altres dues categories cobertes per l'estudi

Últimas noticias