Claus borsàries de la pròxima sessió: discurs de Yellen, actes del BCE i IPC dels EUA

Tots pendents de les paraules de la presidenta de la Fed després de la victòria de Donald Trump a les eleccions

Per

Bolsamania | 16 nov, 2016

Aquest dijous arriba carregat de referències d'interès, que tindran pendents als inversors i en suspens als mercats. El més important, sens dubte, arriba dels EUA, on la presidenta de la Reserva Federal (Fed) compareix davant el Congrés. Les seves paraules seran seguides amb gran atenció, sobretot per veure si dóna alguna pista sobre la deriva que adoptarà l'organització en els propers mesos, i més després de la victòria de Donald Trump en les eleccions presidencials del passat 8 de novembre.

També a l'altre costat de l'Atlàntic es coneixen diverses dades: l'IPC d'octubre, les peticions setmanals de desocupació i les dades de permisos de construcció d'octubre, entre uns altres. Però abans de tot això els inversors es fixaran a Europa, on es coneixerà la taxa de desocupació del tercer trimestre de França, les vendes al detall d'octubre de Regne Unit, i l'IPC d'octubre de la zona euro. A més, aquest dijous es publiquen les actes de l'última reunió del Banc Central Europeu (BCE), que va tenir lloc el passat 20 d'octubre.

En el plànol empresarial aquest dijous presenten resultats l'holandesa Ahold Delhaize i les nord-americanes Wal-Mart Stores, Best Buy, Gap i Salesforce, entre unes altres.

ECONOMIA

Austràlia: Taxa de desocupació octubre (1:30h).

França: Taxa de desocupació ILO tercer trimestre (7:30h).

Itàlia: Balança comercial octubre (10:00h).

Regne Unit: Vendes al detall octubre (10:30h).

Europa: IPC octubre (11:00h); Actes del BCE (13:30h).

EUA: Peticions setmanals de desocupació (14:30h); Panorama de negocis de la Fed de Filadèlfia novembre (14:30h); IPC octubre (14:30h); Construccions inicials d'habitatges octubre (14:30h); Permisos de construcció octubre (14:30h); Discurs de Janet Yellen (16:00h).

EMPRESES

Europa: Ahold Delhaize presenta resultats.

EUA: Wal-Mart Stores, Best Buy, Gap i Salesforce presenten resultats.

Últimas noticias