Senyal alcista en el bitcoin: les 'balenes' incrementen les seves tinences a màxims de dos mesos

Els inversors més rics estan tornant al mercat, segons les dades del blockchain

Per

Bolsamania | 05 jul, 2021

Actualitzat : 11:47

L'oferta de bitcoins en mans de les "entitats balenes" ha aconseguit un màxim de dos mesos aquest diumenge, en un senyal alcista del mercat de les criptodivisas. Les dades de la blockchain mostren que els inversors rics estan tornant al mercat, segons informa 'Coindesk'.

El nombre de monedes en mans de les entitats conegudes en la criptocomunidad com a 'balenes' -grups de direccions controlades per un únic participant de la xarxa que posseeix entre 1.000 i 10.000 bitcoins- va augmentar en més de 80.000 fins a aconseguir els 4.216 milions de bitcoins el divendres, 2 de juliol, el seu nivell més alt des de maig.

El número d'aquestes entitats també ha saltat a un màxim de tres setmanes de 1.922. Totes dues xifres s'han mantingut pràcticament sense canvis des de llavors, segons les dades facilitades per 'Glassnode'.

La renovada acumulació per part de les 'balenes' és una bona notícia per al mercat, ja que aquests rics inversors van tenir un gran protagonisme en el ral·li del bitcoin des dels 10.000 dòlars fins a gairebé els 60.000 dòlars que es va desplegar durant cinc mesos fins a febrer de 2021.

El saldo en mans de les entitats de la balena va augmentar al mateix temps que el preu durant la carrera alcista, aconseguint un màxim històric de 4.542 milions el 8 de febrer. A partir d'aquesta fita, les grans forquilles de bitcoins es van convertir en venedors en els mesos següents, perdent un 8% en les seves tinences acumulades.

Segons els experts, el nou repunt d'aquesta dada suggereix que la reculada experimentada durant els mesos següents pot haver tocat fons, la qual cosa és indicatiu que els alcistes tornen a prendre el control de les criptos.

Últimas noticias