Segueix la correcció en el bitcoin que mira cap als 10.000 dòlars

Analistes aposten per un rang entre els 10.000 i els 14.000 dòlars

Per

Bolsamania | 01 jul, 2019

El bitcoin no aixeca el cap i va camí de corregir tot l'últim tram del ral·li estratosfèric de la setmana passada, que va conduir la més operada de les monedes de xifrat fins a un màxim als 13.700 dòlars. Manté les retallades aquest dilluns i cedeix més d'un 7%, per sota dels 11.000 dòlars, en un ampli retrocés que mira cap als 10.000 dòlars, el seu suport psicològic.

La resta de principals monedes digitals també es tenyeixen de vermell aquest dilluns, amb caigudes d'un 5% de mitjana en l'ethereum, el ripple, el litecoin o el bitcoin cash. La capitalització total del mercat està per sota dels 320.000 milions de dòlars.

Amb tot, els inversors es fixen en la dada de tancament del mes de juny per aferrar-se al seu optimisme. Malgrat l'ampli retrocés, la creació de Satoshi Nakamoto encadena cinc mesos consecutius de guanys. Aquest fet, més l'aproximació de la reducció a la meitat de la recompensa per bloc minat, cosa que farà més escàs el bitcoin, alimenta les previsions que els preus segueixin inflant-se durant els següents sis mesos.

A més, des del punt de vista de l'anàlisi tècnica, mentre el preu es mantingui per sobre del màxim del 30 de maig, als 9.097 dòlars, no s'invalidarà la perspectiva alcista en la més operada de les monedes digitals.

Altres experts, però, avisen que les alces tenen un límit i aposten perquè la moneda criptogràfica es mantingui entre els 10.000 i els 14.000 dòlars per un temps. Així ho ha declarat recentment el fundador de Galaxy Digital, Mike Novogratz.

Últimas noticias