Michael Saylor diu que països, bancs i finances acabaran adoptant el bitcoin

Afegeix també que la criptomoneda ha cobrat més força de la que es va observar l'any passat

Per

Bolsamania | 12 abr, 2022

Michael Saylor, director general de l'empresa d'intel·ligència empresarial MicroStrategy, ha declarat en una entrevista que només és qüestió de temps que els països, els bancs i les finances convencionals acabin adoptant el bitcoin. Segons recull The Crypto Basic, a la seva intervenció també ha afegit que la criptomoneda ha cobrat més força de la que es va observar l'any passat.

"No he vist mai tanta passió. Tenim polítics de tot el món que s'interessen, tenim figures de l'esport, capitalistes de totes les indústries que apareixen per primera vegada, així com altres figures intel·lectuals", ha declarat fent referència a la seva experiència a la conferència Bitcoin 2022.

Segons Saylor, la reacció de la gent a l'evolució del sistema financer mundial indica una manca de confiança al govern, ja que el valor dels diners fiduciaris continua disminuint a causa de la creixent inflació.

Va assenyalar que hi va haver el doble d'energia que a l'esdeveniment del bitcoin de l'any passat i ha indicat que la gent està buscant solucions per emmagatzemar la seva riquesa per tal de salvar-la de la creixent inflació que afecta actualment les economies mundials. "Bitcoin és la solució", afegia Saylor.

Independentment de les crítiques de diversos experts financers tradicionals com Warren Buffett i Peter Schiff, entre d'altres, Saylor creu que tots, incleont-hi els crítics i els bancs, acabaran adoptant aquesta criptomoneda.

Amb la publicació de l'ordre executiva sobre la criptomoneda per part de l'administració de Joe Biden, grans inversors i bancs com JPMorgan, Bank of America, Goldman Sachs i BlackRock estan entrant a tropell al mercat de la moneda digital.

En comentar l'actual caiguda de les criptomonedes, que va fer que el mercat mundial de criptodivises perdés ahir més d'un 4% del seu valor, Saylor va dir que el valor actual del bitcoin presenta una oportunitat perquè el tenidors a llarg termini apilin les seves tinences.

"Crec que amb el Dollar Cost Averaging (DCA) s'hauria d'agrair aquesta oportunitat", va dir, afegint que els operadors que mantinguin els seus bitcoins a llarg termini obtindran millors guanys que els "operadors de diners ràpids".

Últimas noticias