Matt Wallace esborrarà el canal de YouTube si el doge no creua el dòlar al final d'any

El youtuber compta amb 246.000 seguidors a la plataforma

Per

Bolsamania | 16 jun, 2022

Actualitzat : 14:47

El famós youtuber, Matt Wallace, recentment es va dirigir a Twitter per dir que confia que el doge arribarà a l'1 dòlar abans que s'acabi l'any, i si no ho fa, eliminaria el compte de Youtube.

Wallace també és conegut per defensar el dogecoin. Els seus comptes de Twitter i Youtube estan dedicats a cobrir tot allò relacionat amb les criptomonedes.

"Estic tan segur que dogecoin passarà de l'1 dòlar a finals d'any, que esborraré el meu canal de Youtube, si no ho fa", va tuitejar Wallace el 15 de juny passat. El youtuber compta amb 621.000 seguidors a Twitter i al seu canal de Youtube en té 246.000.

Wallace també va afegir poc després que si l'aparició d'Elon Musk al Saturday Night Live (SNL per les sigles en anglès), amb només 10 milions d'espectadors, pot fer que el doge superi els 0,75 dòlars, imagina el que farà un nombre d'espectadors molt més gran.

Fa tot just dos mesos, el creador del doge, Billy Markus, i Matt Wallace van discrepar a les xarxes socials, perquè aquest últim va anunciar que està creant una altra moneda imitant el dogecoin per poder animar els minoristes sobre el criptomeme.

A l'inventor del doge no li va agradar aquest concepte, pels quals en xarxes socials va cridar l'atenció del fan veterà del dogecoin i li va advertir de les accions legals que l'equip pot emprendre contra ell.

Markus va assenyalar que Matt està infringint la llei molt literalment i que, en fer-ho, no està contribuint a l'èxit del dogecoin, sinó a la caiguda. El petit aldarull no sembla impedir que l'influencer sigui un dels entusiastes més grans del doge.

Últimas noticias