L'oferta de bitcoins a les plataformes de compravenda, en mínims des del 2018

Suposa una caiguda del 40% des del març del 2020

Per

Bolsamania | 05 set, 2022

La quantitat de bitcoins presents a les plataformes de comerç d'actius digitals s'ha situat al voltant d'1,74 milions, el nivell més baix des del novembre del 2018, segons dades de Santiment. La companyia d'anàlisi de dades de la cadena de blocs va assenyalar que el nombre s'ha reduït significativament durant els darrers 30 mesos.

Al març de 2020, les criptoborses tenien aproximadament 2,9 milions de bitcoins. Des d'aleshores, el número ha caigut més del 40%.

"A través de tota la volatilitat des de principis de 2020, el subministrament de bitcoins continua sent retirat dels intercanvis. Durant les tendències baixistes com la de 2022 de la criptomoneda, és habitual que el tenidors, anomenats 'HODlers' o aquells que conserven les criptomonedes a llarg termini, mantinguin en poder seu la major part de l'oferta de criptomonedes", destaca Santiment.

La tendència que s'observa és que les balenes del bitcoin han traslladat les seves tinences de criptomonedes de les plataformes de comerç a les bitlleteres digitals. Com a resultat, les principals adreces del bitcoin tenen ara una quantitat significativa de l'oferta total de BTC.

Últimas noticias