L'inici dels reemborsaments de Mt. Gox pot incrementar la pressió a la baixa del bitcoin

Els reemborsaments de Mt. Gox estan generant volatilitat al mercat de criptomonedes

Per

Bolsamania | 08 jul, 2024

Mt. Gox ha començat els reemborsaments. L'exchange que va fer fallida el 2014 està preparat per tornar grans quantitats de bitcoin als seus creditors, "cosa que podria inundar el mercat amb encara més oferta, incrementant la pressió a la baixa sobre els preus".

Així ho assenyalen els analistes d'IG. Com afegeixen, "els reemborsaments de Mt. Gox estan generant una volatilitat considerable al mercat de criptomonedes".

"Si bé això ha provocat una caiguda en els preus del bitcoin, la reacció dels inversors institucionals suggereix una confiança subjacent en el valor a llarg termini de la criptomoneda. Tot i això, el drama sembla lluny d'acabar i la comunitat cripto roman atenta als propers moviments en aquest espai dinàmic”, diuen.

Per part seva, a Fineqia comenten que l'alta pressió de venda "es pot atribuir a l'inici dels pagaments de Mt.Gox, que els inversors han estat esperant durant anys".

"Encara que els inversors poden esperar fins a 90 dies per accedir als fons, la notícia oficial dels reemborsaments, confirmada pel moviment verificat de 47.228 bitcoin des d'una cartera freda associada a Mt.Gox a una nova direcció probablement designada per als reemborsaments, ha desencadenat reaccions al mercat", apunten.

Cal recordar que Mt. Gox va ser fundat el 2010 per Jed McCaleb sent-ne un dels majors exchanges de bitcoin. No obstant, va ser hackejat fa una dècada, provocant pèrdues d'uns 840.000 bitcoin tant dels seus usuaris com propis.

Últimas noticias