Jack Dorsey crea un fons per oferir defensa legal als desenvolupadors del bitcoin

La iniciativa serà completament gratuïta i voluntària

Per

Bolsamania | 12 gen, 2022

Actualitzat : 12:54

Jack Dorsey, l'exCEO de Twitter i destacat defensor del bitcoin, continua treballant en nous esforços relacionats i ha anunciat una altra iniciativa per donar suport als desenvolupaments de la criptodivisa. Es tracta del nou fons per proporcionar defensa legal als desenvolupadors, el "Fons de Defensa Legal del Bitcoin", segons informen diversos mitjans especialitzats.

En un correu electrònic enviat als desenvolupadors del bitcoin, Dorsey va descriure el nou fons com una "entitat sense ànim de lucre que té com a objectiu minimitzar els mals de cap legals que descoratgen els desenvolupadors de programari de desenvolupar activament bitcoin i projectes relacionats, com la Red Lightning, els protocols de privadesa del bitcoin i similars".

Arriba en un moment en què la comunitat ha vist un nombre creixent de "litigis de diversos fronts i amenaces contínues", que porten els demandats individuals a capitular en absència de suport legal.

L'objectiu principal del fons és "defensar els desenvolupadors de les demandes relacionades amb les seves activitats a l'ecosistema del bitcoin". Això inclou "trobar i retenir un advocat defensor, desenvolupar una estratègia de litigi i pagar les factures legals".

Val la pena assenyalar que el Fons de Defensa Legal del Bitcoin serà completament gratuït i voluntari per als desenvolupadors si decideixen buscar ajuda.

Comptarà amb una junta composta per Dorsey, l'acadèmic Martin White i el cofundador de Chaincode Labs, Àlex Morcos, responsable d'escollir les demandes i els demandats amb què treballa.

El fons ja ha elegit el seu primer cas, ja que "assumirà la coordinació de la defensa existent a la demanda de Tulip Trading contra certs promotors que al·leguen incompliment del deure fiduciari i proporcionarà la font de finançament per als advocats externs".

Últimas noticias