Ethereum desplega amb èxit la fusió de la cadena Beacon amb la xarxa de proves Ropsten

Dona un altre pas en el camí a la tan esperada fusió que traslladarà la xarxa a un model de prova de participació

Per

Bolsamania | 09 jun, 2022

La xarxa de proves Ropsten -la xarxa de proves més antiga d'Ethereum- va implementar dimecres la fusió tan esperada amb la cadena Beacon. L'actualització porta a Ethereum un pas més a prop del canvi tan esperat a un mecanisme de consens de prova de participació.

Ropsten permet el desenvolupament i les proves abans que els canvis s'implementin a la xarxa principal d'Ethereum. The Merge (la fusió) serà l'actualització més important mai realitzada per Ethereum.

La xarxa de proves és idèntica a la xarxa principal d'Ethereum, però no posa en risc cap fons real.

El desenvolupador del nucli d'Ethereum, Terence Tsao, va anunciar per primera vegada que la configuració de la cadena de balises de Ropsten s'havia fusionat el 18 de maig. Els llançaments de clients van començar el 30 de maig, i la transició completa de la xarxa de proves està prevista per avui.

L'actualització de Bellatrix es va llançar amb èxit el 2 de juny, com la darrera actualització necessària abans de la fusió completa de Ropsten.

A partir de dijous a la matinada, la cadena de prova de treball de Ropsten va assolir una dificultat total terminal superior a 50 quadrillons i va deixar d'importar blocs en aquest segment de la cadena. "Dificultat total terminal" es refereix a un valor de dificultat predeterminat en què la fusió havia de tenir lloc.

Després d'això, els validadors de la prova de participació van començar a crear blocs en una cadena continuada construïda a partir de l'antic historial de la prova de treball.

S'espera que la prova de participació converteixi Ethereum en una cadena de blocs més eficient des del punt de vista energètic, alhora que redueixi substancialment les tarifes de les transaccions. Actualment, les elevades taxes de transacció han contribuït a fer que més d'un milió de transaccions d'Ethereum fracassin cada mes.

Últimas noticias