Elon Musk 'troleja' Bored Apes i torna boig el preu de l'apecoin

La cript vinculada als NFT va arribar a pujar un 21,44%

Per

Bolsamania | 05 mai, 2022

Elon Musk ha tornat a jugar amb els sentiments dels inversors del mercat de les criptomonedes i aquesta vegada ha posat a la diana els Bored Apes i l'apecoin. El preu del criptovalor relacionat amb els NFT (valors no fungibles) de Bored Ape Yacht Club, l'apecoin, ha embogit al compàs de diverses interaccions del fundador de Tesla i SpaceX.

El nou propietari de Twitter ha demostrat que encara té una influència significativa sobre el mercat de criptodivises en canviar el seu avatar de Twitter per una foto de diverses NFT del Bored Ape Yacht Club, fet que va desencadenar un frenesí de mercat a tot l'ecosistema del Bored Ape Yacht Club. L'apecoin va patir un impacte significatiu, pujant un 21,44%, passant dels 4.130 milions de dòlars als 4.980 milions en qüestió de minuts. En particular, Musk té actualment al voltant de 90,8 milions de seguidors, i ha lluït el collage de Bored Ape durant unes hores.

L'última jugada de Musk a les xarxes socials va fer que ràpidament s'especulés amb la possibilitat que s'hagi "apoderat" de la col·lecció del Bored Ape Yacht Club. Tot i això, el popular empresari encara no n'ha confirmat cap compra. L'última novetat arriba després que Musk fos fotografiat amb membres de MoonPay, l'empresa que va ajudar persones com Post Malone i Paris Hilton a adquirir els seus propis Bored Apes. Pocs dies després que la foto sortís a la llum, MoonPay va comprar el Bored Ape #1837, un dels NFT més rars de la col·lecció, per 569 ethereums per valor de 1,5 milions de dòlars.

Tot i això, minuts després de canviar el seu avatar a Twitter, Musk va publicar un tuit que semblava burlar-se de la comunitat de Bored Ape. "No sé... sembla una mica fungible", va escriure, probablement referint-se a la facilitat amb què va guardar una foto dels Bored Apes i la va utilitzar com a avatar. "Fungible" significa intercanviable, mentre que els actius com Bored Apes es descriuen com a "no fungibles", ja que són únics amb un sol propietari.

Últimas noticias