El mercat de criptos es paralitza i el bitcoin s'estanca a la zona dels 29.500 dòlars

Després d'haver tocat per un moment els 30.000 dòlars aquesta setmana

Per

Bolsamania | 11 ago, 2023

Gairebé sense volatilitat ni moviment, el mercat de les criptomonedes sembla paralitzat aquesta setmana. El bitcoin, en concret, es paralitza a la zona dels 29.500 dòlars després d'haver tocat per un moment els 30.000 dòlars aquests dies.

Les dades tan esperades de l'IPC dels EUA amb prou feines van moure la cotització de les criptodivises. Per recuperar el color, el preu del bitcoin hauria de reprendre el nivell dels 29.800 com a suport i només llavors tindria la possibilitat d'atacar novament la resistència als 31.500 dòlars.

De cara a les properes setmanes, s'espera que la volatilitat torni al bitcoin. Entre les dades que poden moure la cotització hi ha les xifres de l'Oficina d'Estadístiques Laborals dels EUA, així com la decisió de la SEC sobre una sol·licitud d'ETF del bitcoin.

Durant els darrers mesos, les criptomonedes han mostrat una fortalesa inusual, sobretot les principals accions mineres, que han superat constantment el bitcoin. Segons un informe de Bernstain, el mercat de les monedes estables podria assolir els 2,8 bilions de dòlars per al 2028.

Deixant de banda el bitcoin, de la resta de criptodivises, l'ethereum cotitza als 1.852 dòlars, el cardano, als 0,3 i la solana, als 24,45.

Últimas noticias