El Manchester City s'associa amb Sony per construir l'Etihad Stadium al metavers

L'acord, amb tres anys de durada, es va anunciar el 18 de febrer

Per

Bolsamania | 22 feb, 2022

El Manchester City, campió de la Premier League, s'ha associat amb Sony per construir el que serà el primer estadi del món al metavers. Es tracta de fer una rèplica virtual de l'Etihad Stadium, l'emblemàtica seu del club de futbol, segons informa Crypto News Flash.

L'acord, de tres anys de durada, segons es va anunciar el 18 de febrer, farà que Sony aporti la seva experiència en realitat virtual. El personal utilitzarà la tecnologia d'anàlisi d'imatges per desenvolupar el centre del club al metavers.

Hawk-Eye, filial de Sony, proporcionarà solucions digitals, d'arbitratge, producció, gestió de vídeo i retransmissió, que aconsegueixen que el joc sigui més just, segur i emocionant. Aquestes aplicacions de visualització seran útils per al desenvolupament de l'estadi Etihad al metavers.

Aquesta creació suposarà un alleugeriment per als aficionats que no poden assistir als partits físics de l'equip a causa de les restriccions per la pandèmia. A més, elimina les barreres geogràfiques perquè els aficionats puguin participar als partits en directe i en diferit augmentant la relació entre l'equip i l'afició.

La directora de màrqueting del City, Nuria Tarre, ha declarat: “Tot el que podríem imaginar de tenir un estadi al metavers és que pots recrear un partit, pots veure el partit en directe, ets part de l'acció de manera diferent a través de diferents angles i pots omplir l'estadi tant com vulguis perquè és il·limitat, és completament virtual”.

Últimas noticias