El bitcoin torna a dominar l'interès dels inversors institucionals amb un increment del 36%

Entre el 27 de setembre i l'1 d'octubre van entrar gairebé 68 milions en productes relacionats amb la 'cripto'

Per

Bolsamania | 05 oct, 2021

Gir alcista en els productes institucionals relacionats amb el bitcoin durant la setmana del 27 de setembre a l'1 d'octubre, amb aquest tipus d'inversions liderant les entrades de capitals dels grans inversors en els actius digitals per segona setmana consecutiva.

Així ho reflecteix l'informe setmanal de CoinShares sobre fluxos de fons d'actius digitals, que reflecteix que aquests van generar entrades per valor de 68,7 milions de dòlars entre el 27 de setembre i l'1 d'octubre, xifra que representa un augment del 36% en l'exposició setmana a setmana.

Tot i que els productes ancorats en el bitcoin han dominat les entrades en els productes d'actius digitals durant dues setmanes consecutives, aquest gir alcista es produeix després d'una ratxa rècord de sortides que es va mantenir durant vuit setmanes consecutives fins a principis de setembre.

Les entrades totals de productes d'inversió digital van ser de 90 milions de dòlars a la setmana, la qual cosa suposa la setena setmana consecutiva d'entrades, ja que els inversors institucionals segueixen augmentant la seva exposició als actius digitals. Amb tot, CoinShares destaca que el volum d'operacions de la setmana passada, de 2.400 milions de dòlars, segueix sent baix en comparació amb els 8.400 milions de dòlars de productes institucionals de monedes digitals negociats setmanalment durant el punt àlgid del cicle alcista de 2021, a mitjans de maig.

Els inversors institucionals també es van fer amb una quantitat significativa de productes d'inversió en Ethereum (ETH), amb entrades per un total de 20,2 milions de dòlars. Els productes que segueixen Cardano (ADA) i Solana (SOL) van registrar entrades d'1,1 milions de dòlars i 700.000 dòlars respectivament, mentre que els fons Polkadot (DOT) i Binance Coin (BNB) van perdre 800.000 dòlars cada un. Els fons multiactius també van registrar entrades mínimes d'1,9 milions de dòlars.

Últimas noticias