El bitcoin s'estabilitza a prop del nivell dels 29.500 dòlars en espera de l'IPC dels EUA

La festa alcista no començarà fins que la criptomoneda no superi clarament la zona dels 29.700

Per

Bolsamania | 10 ago, 2023

A l'espera que es publiqui la dada de l'IPC dels EUA, la cotització del bitcoin s'estabilitza a prop del nivell dels 29.500 dòlars després que aquesta criptomoneda hagi arribat a tocar la zona dels 30.000 dòlars. Un nivell que no ha aconseguit mantenir.

Segons els analistes, la festa alcista no començarà fins que la criptomoneda no superi clarament la zona dels 29.700 dòlars, cosa que, de moment, li està costant al bitcoin. Si això arriba a passar, ja podrem parlar de consolidació, diuen.

Tot i això, a partir de llavors, la criptodivisa per excel·lència podria enfrontar-se a un bloqueig entre la zona dels 30.800 i els 31.000 dòlars.

"Des d'un punt de vista tècnic, el preu del bitcoin podria anar a buscar el suport marcat per la línia principal alcista a la zona dels 27.000. Aquest seria un nivell d'entrada per a aquells que es vulguin incorporar. El que té de bo aquest nivell resideix a la proximitat de l'ordre de prou pèrdues a col·locar en aquest cas", assenyalen des d'eToro.

En la seva opinió, si el preu toca i rebota des dels 27.000, “amb senyals de sobrevenda inclosos i que confirmin el rebot, el senyal alcista serà molt potent i anirem a buscar la zona clau dels 31.400 i 32.000 dòlars. Preus per sobre d'aquesta referència ens portaria als 38.000 directes”.

En aquest moment, alguns analistes de Wall Street comencen a veure el bitcoin no com un actiu de risc, sinó com un actiu de refugi segur juntament amb l'or i capaç d'augmentar el seu valor a l'onada d'incertesa als mercats i, sobretot , durant fallides bancàries i manca de confiança en les institucions centralitzades, apunten a XTB.

Mentrestant, hi ha analistes que creuen que el preu del bitcoin podria patir una "última gran caiguda" el setembre, amb un 50% de possibilitats que baixi per sota fins i tot dels 25.000 dòlars. No obstant això, n'hi ha d'altres que el veuen al nivell dels 100.000 dòlars. Això sí, ja en un horitzó llunyà, per al 2026.

Últimas noticias