El bitcoin registra lleus caigudes que li permeten mantenir-se fregant els 67.000

Després que el 5 de març passat la criptomoneda reina aconseguís un nou màxim històric

Per

Bolsamania | 07 mar, 2024

Després que el 5 de març passat la criptomoneda reina aconseguís un nou màxim històric en conquistar els 69.000 dòlars, aquest dijous, el bitcoin registra lleus caigudes que li permeten mantenir-se fregant el nivell dels 67.000 dòlars

La conquesta va durar poc per a la criptodivisa, ja que aquesta setmana va experimentar una caiguda sobtada que va portar, fins i tot, a perdre breument els 60.000 dòlars. Un moviment que els experts consideren perfectament normal, ja que és una cosa que passa a cada cicle.

"Amb cada ascens meteòric, es produeix una caiguda igualment dramàtica", assenyalen a XS.com, que, no obstant, creuen que la probabilitat que es prolongui el ral·li alcista és elevada, ja que "grans i petits inversors esperen ansiosos" l'oportunitat" de beneficiar-se de la propera ona de creixement de la criptomoneda reina.

És "probable" que les pèrdues es deguin a la recollida de beneficis quan el preu va posar a prova els màxims històrics, ja que "molts operadors hauran fixat el nivell com a objectiu a les posicions llargues dels últims mesos, mentre que els especuladors probablement intentaran arrencar una reacció a la baixa des de la primera prova del nivell”, apunten a TickMill Group.

Entre la resta del mercat de les criptodivises, l'ethereum es mou de manera similar al bitcoin, amb caigudes lleus fins als 3.784 dòlars. Per contra, solana (+8%), XPR (+1,5%) i cardano (+1%) es mouen a l'alça.

Segons un estudi dut a terme per Bombastic, tether i BitTorrent, les apostes més segures per als traders i bonk i bitcoin, les més volàtils. "Ara, amb anys de dades històriques, aquestes troballes ofereixen als comerciants de criptomonedes una idea de les monedes més segures i arriscades per invertir. Les dades mostren que memecoin bonk va experimentar enormes canvis percentuals en el preu. Entre les monedes més alcistes es troben les vinculades a xarxes de jocs com Gala, Axie Infinity i The Sandbox. Podria indicar que el sentiment del mercat cap a aquests ecosistemes de joc està a la baixa o a favor d'altres monedes", diuen.

Últimas noticias