El bitcoin està confinat per sota dels 30.000: superarà aquest nivell a curt termini?

Els inversors haurien de seguir de prop els moviments a la recerca de possibles senyals de reversió

Per

Bolsamania | 08 ago, 2023

El bitcoin està experimentant actualment una disminució en els volums de negociació, cosa que provoca que la volatilitat torni als seus nivells més baixos. El preu actual està confinat dins del rang de 30.000-29.000 dòlars. Aconseguirà superar aquest nivell?

Sembla que les balenes al criptomercat s'estan abstenint de vendre en comparació amb els mercats baixistes anteriors. Això suggereix la seva confiança en un augment a llarg termini i fins i tot a més llarg termini en el preu de bitcoin. És el que opina Rania Gule, analista a XS.com.

"Des de la meva perspectiva, veig que el preu actual del bitcoin està confinat dins del rang de 30.000 a 29.000. Això és perquè els indicadors tècnics com l'Índex de Força Relativa (RSI) i la Divergència de Convergència de la Mitja Mòbil (MACD) actualment estan donant senyals comercials neutrals", diu.

I veu una tendència baixista constant que podria assolir el nivell de 28.700, "on es podria trobar una mica de suport".

Tot i això, explica que una ruptura del suport als 28.700 i un manteniment sostingut per sota podria conduir a una major caiguda, possiblement assolint el nivell de 28.200.

"Des del meu punt de vista, el mercat continua sent incert i els inversors haurien de seguir de prop els moviments de preus del bitcoin a la recerca de possibles senyals de reversió o d'un moviment a la baixa més gran".

Últimas noticias