El bitcoin cotitza amb guanys intentant assolir el nivell dels 27.000 dòlars

Aquest dimarts la principal criptomoneda es mou a la zona dels 26.900 dòlars

Per

Bolsamania | 20 jun, 2023

El bitcoin cotitza amb guanys intentant assolir el nivell dels 27.000 dòlars. Aquest dimarts, la principal criptomoneda es mou a la zona dels 26.900 dòlars, fet que implica una pujada propera a l'1,5%, coincidint que l'actiu ja representa la meitat de la capitalització total del mercat cripto.

Els nivells de volatilitat del bitcoin estan disminuint constantment i això fa preguntar-se als analistes si serà capaç de conquerir la zona dels 27.600 dòlars, un nivell que, si aconsegueix trencar-lo, serà l'empenta per poder arribar a superar els 29.000 dòlars.

De moment, però, li queda per arribar a celebrar aquesta fita. De fet, cal recordar que la setmana passada l'actiu va caure per sota dels 25.000 dòlars.

"La tendència recent del bitcoin es manté en contra malgrat la recuperació", assenyala Craig Erlam, d'OANDA. Com explica, el bitcoin va pujar una mica més al començament de la setmana i continua fent-ho avui. "El moviment de tornada cap als 25.000 pot haver preocupat alguns, però s'ha recuperat relativament bé des de llavors".

"La tendència recent es manté en contra i fins que trenqui el patró de màxims més baixos (repunts de recuperació que no arriben als màxims recents abans de tornar a caure) continuarà semblant vulnerable. Una ruptura per sota dels 25.000 podria ser un altre cop, encara que els guanys d'aquest any continuarien sent extremadament saludables”, afegeix.

Per la seva banda, l'analista Naeem Aslam apunta que "el fet que Black Rock encara estigui totalment compromès a involucrar-se a l'espai del bitcoin i no tingui por de la reacció recent de la SEC ha donat una gran confiança als inversors que creuen en aquest espai.A més, els comerciants són conscients que BlackRock té un sòlid historial de resolució de problemes amb la SEC i que tots els altres bancs importants, incloent-hi Goldman Sachs, que ha estat esperant durant molt de temps per ingressar a aquest mercat, utilitzaran el producte que oferirà”.

"En general, seguim sent molt optimistes en aquest espai i creiem que està a punt de produir-se un repunt per al preu del bitcoin. Aquesta podria ser la darrera oportunitat per a molts inversors que han estat esperant per guanyar diners en aquest espai", diu.

Del que sí que pot presumir el bitcoin és acumular més del 50% de la capitalització total del mercat d'actius digitals, gràcies al fet que la capitalització de la principal criptomoneda ja és de 519.000 milions de dòlars.

De la resta de criptodivises, el preu d'ethereum puja, portant-lo als 1.727 dòlars, mentre que el ripple cedeix fins als 0,4875 dòlars. Per part seva, cardano baixa un 1% i solana registra una pujada del 3%. Tether gairebé no avança, puja un 0,01%.

Últimas noticias