El bitcoin continua amb les caigudes, però aconsegueix recuperar el nivell dels 57.000 dòlars

Aquest dilluns, la criptodivisa més gran registra pèrdues del voltant del 0,8%.

Per

Bolsamania | 08 jul, 2024

Després d'arribar a enfonsar-se a mínims de més de quatre mesos a la setmana passada, el bitcoin segueix amb les caigudes, tot i que aconsegueix suavitzar-les i mantenir-se per sobre del nivell dels 57.000 dòlars. Aquest dilluns, la criptodivisa més gran registra pèrdues del voltant del 0,8%.

"El desequilibri produït entre oferta i demanda, amb unes expectatives que s'han tornat negatives a l'ecosistema, són les raons d'aquest moviment", assenyalen els analistes d'eToro, que asseguren que necessiten confirmació d'incapacitat de recuperar els 57.000 abans de pensar objectius que marquen als 50.000-51.000 dòlars.

Comenten que la poca correlació amb els mercats de risc, Nasdaq especialment, ha cridat l'atenció a molts inversors, posant en relleu l'especial moment de sentiment negatiu que viuen els actius digitals.

"A les vendes de miners, que ja han passat a un nou nivell de dificultat que pot donar per conclosa la capitulació d'aquests, s'hi han unit els temors i les realitats de vendes importants de diversos agents", afegeixen.

Consideren que si el bitcoin és incapaç de mantenir els 57.000, això faria establir un objectiu baixista inicial als 50.000. Tot i això, recuperar els 58.000 suposaria obrir el camí cap als 60.000 primer i els 64.000 perduts a la setmana passada.

De la resta de criptomonedes, shiba ha entrat en mode de recuperació i puja a prop d'un 3%, cardano avança un 1,6%, ethereum, un 1,3%, mentre que solana cotitza pla i XPR es deixa al voltant d'un 0,3%.

Últimas noticias