El bitcoin comença el novembre mantenint-se per sobre dels 34.000 dòlars

Després de superar els 35.000 per primer cop en 17 mesos a finals d'octubre

Per

Bolsamania | 01 nov, 2023

El bitcoin es mou lleugerament a l'alça i comença el novembre aconseguint mantenir-se per sobre dels 34.000 dòlars. Després de superar els 35.000 per primera vegada en 17 mesos a finals d'octubre, els analistes miren amb cautela la cotització de la criptomoneda aquests dos últims mesos de l'any.

En concret, va ser el 24 d'octubre passat quan el bitcoin va assolir el seu màxim anual als 35.198 dòlars. Des de llavors, les jornades no han marxat malament per al mercat dels criptoactius. De fet, la capitalització de les criptodivises va tancar l'octubre i va registrar el tancament diari més alt de l'any, amb 1,26 bilions de dòlars.

És més, la setmana passada, els productes d'inversió en criptomonedes i actius digitals van experimentar un augment notable a les entrades, segons reflecteix un informe de CoinShares. Es va assolir així el punt més alt des del juliol del 2022. I del total invertit en productes d'actius digitals, el bitcoin va representar el 90%.

El preu del bitcoin va pujar un 26,5% l'octubre, però encara es manté al voltant d'un 50% per sota del seu màxim històric assolit el novembre del 2021, als 69.900 dòlars.

Entre la resta de criptomonedes, el volum de shiba està caiguda, cosa que podria estar aplanant el camí per a una tendència alcista. Mentrestant, els danys mostren que l'ethereum es troba enmig d'una fase de correcció, tot i que dimecres rebota i es llança cap a la marca dels 1.900 dòlars. I solana va assolir els seus nivells més alts en un any, creuant el nivell de 39 dòlars.

Però el mercat té posat l'ull aquest 1 de novembre sobre la Reserva Federal dels EUA (Fed), que anunciarà la decisió de tipus. S'espera que el president Jerome Powell i els seus mantinguin els tipus d'interès oficials al rang actual (5,25-5,5%), encara que el principal punt d'interès de la cita serà la roda de premsa posterior del líder de la Fed, que donarà més pistes sobre si ha acabat amb el seu ajustament.

Últimas noticias