Coinbase es prepara per fer el salt als futurs en monedes digitals

Ha presentat una sol·licitud per registrar-se com a comerciant de comissions de futurs

Per

Bolsamania | 16 set, 2021

Actualitzat : 14:17

COINBASE GLB RG-A

02:00 20/09/24

  • 168,24
  • 3,44%5,60
  • Max: 175,39
  • Min: 167,00
  • Volume: -
  • MM 200 : -

La major borsa de monedes digitals dels Estats Units, Coinbase, planeja donar el salt als derivats en aquest tipus d'actius, de manera que ha presentat una sol·licitud a l'Associació Nacional de Futurs per registrar-se com a comerciant de comissions de futurs. L'empresa s'ha registrat com a Coinbase Financial Markets Inc.

Els futurs i les opcions de monedes digitals han estat durant molt temps un forat evident en la cartera de productes de Coinbase, assenyala Bloomberg, mentre que els derivats del bitcoin s'han convertit en un mercat enorme. La majoria de les altres borses del món, com Binance, OKEx, FTX i fins i tot algunes empreses amb seu als Estats Units -CME Group Inc. i Kraken- els tenen entre la seva oferta de productes, tot i que Kraken només ofereix els productes a usuaris no nord-americans.

CBOE Global Markets, Inc. va ser la primera a llistar els futurs del bitcoin als Estats Units el 2017, per després ser superada per CME Group Inc., els productes del qual van guanyar una major acceptació. Avui en dia, les criptoborses estrangeres tenen la major part d'aquest mercat. En general, atrauen els operadors de derivats oferint-los un palanquejament de fins a 100 vegades, cosa que és poc probable que faci una plataforma altament regulada com Coinbase.

Coinbase està treballant per fer créixer la seva gamma de productes i dependre menys de les comissions de les operacions al comptat. A principis d'aquest any, Coinbase va comprar Skew, que és més coneguda pel seguiment del mercat de derivats.

Últimas noticias