Celsius es declara oficialment en fallida amb els comptes dels seus clients congelats

Per

Bolsamania | 14 jul, 2022

L'empresa de criptomonedes Celsius ha iniciat el procés de sol·licitud de protecció per fallida, el Capítol 11 segons la llei de l'Estat de Nova York, als EUA, després d'un mes tremendament turbulent des que a mitjans de juny va notificar que congelava els comptes dels seus clients al·ludint a les "extremes condicions del mercat". Amb aquesta ja són diverses les empreses criptogràfiques que s'han declarat recentment en fallida.

En un comunicat de dimecres, Celsius va dir que buscaria estabilitzar el seu negoci mitjançant la reestructuració d'una manera "que maximitzi el valor per a totes les parts interessades." Celsius va dir que té 167 milions de dòlars en efectiu a la mà per recolzar les operacions durant aquest període.

"Aquesta és la decisió correcta per a la nostra comunitat i la nostra empresa", va dir Alex Mashinsky, cofundador i conseller delegat de Celsius, en un comunicat. "Estic segur que quan mirem enrere a la història de Celsius, veurem això com un moment decisiu, en què actuar amb determinació i confiança va servir a la comunitat i va enfortir el futur de l'empresa".

L'empresa amb seu a Hoboken, Nova Jersey, va ser notícia fa un mes després de congelar els comptes dels seus clients, al·legant "condicions extremes del mercat".

Aquesta notícia suma un altre capítol a aquest efecte dòmino de fallides d'empreses de l'ecosistema 'cripto'. Voyager es va acollir al Capítol 11 de protecció de fallida la setmana passada, després de patir pèrdues a causa de l'exposició a l'ara desaparegut fons de cobertura Three Arrows Capital. Aquesta setmana, un jutge del tribunal de fallides de Nova York va congelar els actius restants de Three Arrows Capital. El fons està ara en procés de liquidació i els responsables, en parador desconegut.

Últimas noticias