Brandt: bitcoin caurà fins als 13.000 dòlars i veurà nous màxims a partir del 2025

El veterà inversor creu que la criptomoneda més gran del món serà "avorrida" durant els propers anys

Per

Bolsamania | 25 oct, 2022

L'actual indefinició del mercat de les criptomonedes desconcerta molts inversors. Alguns creuen que hi ha massa senyals que apunten a un nou moviment a la baixa, mentre que altres aposten decididament per un rebot. Entre els primers hi ha el veterà inversor Peter Brandt, que recentment ha assenyalat que el bitcoin (BTC) arribarà a mínims de 13.00 dòlars abans de disparar-se novament cap a màxims històrics a partir del 2025.

"Crec que tocarem fons aquí en algun moment, potser a principis del proper any, però llavors no crec que el bitcoin realment torni a ser emocionant durant un altre parell d'anys", ha assenyalat Brandt en una entrevista al programa First Mover de CoinDesk. L'inversor creu que, durant aquests propers anys, el bitcoin serà “avorrit” i cotitzarà al rang entre els 17.000 i els 23.000 dòlars.

Així mateix, aquest expert ha assegurat ser molt optimista amb el futur del criptoactiu més gran del món, ja que creu que d'aquí a deu anys serà la “reserva de valor definitiva”. En aquest sentit ha destacat que, si bé, la correlació del BTC amb l'or ha arribat a un màxim del 85% durant l'últim any amb l'or, cosa que remarcaria el seu potencial com a actiu refugi, la criptomoneda creada per Satoshi Nakamoto serà “independent de qualsevol cosa que faci qualsevol mercat o valor” en el futur. "El bitcoin estarà correlacionat amb el bitcoin eventualment", ha afegit.

D'altra banda, Brandt ha recalcat la importància que tindrà la propera reunió de la Reserva Federal (Fed) per al mercat de les criptomonedes i, malgrat que es rumoreja que la Fed podria ser menys dura al seu conclave de desembre, el mercat atorga una probabilitat del 95% a una quarta pujada consecutiva dels tipus dinterès.

“Crec que saben que la inflació és una assassina. Necessiten recuperar la seva credibilitat i per això necessiten tornar a baixar les taxes d'inflació almenys fins al 4%”, ha assegurat Brandt, alhora que ha assenyalat que no compra els rumors i veu una cinquena pujada consecutiva de 75 punts al desembre.

Cal destacar que el preu del bitcoin s'ha vist pressionat per les pujades dels tipus d'interès de la Reserva Federal, ja que aquests moviments a l'alça podrien continuar impulsant a l'alça el bo nord-americà, ja a màxims no vists des de la crisi financera del 2008. Els rendiments més alts dels bons de l'Estat, considerats com a refugis segurs per als inversors, fan que els actius amb més risc, com ara el bitcoin, siguin menys atractius.

Últimas noticias