Un altre triangle simètric en Meliá Hotels?

El títol puja un 21% l'any

Per

Bolsamania | 26 mai, 2021

Els triangles simètrics solen donar-se amb freqüència al mig de les tendències, tant alcistes com baixistes. I el seu desenllaç sol ser a favor de la tendència prèvia.

Es tracta d'un període de consolidació de mercat, previ a un brusc moviment. Generalment actua com un patró de continuació de la tendència prèvia en la qual el preu ens dibuixa màxims decreixents i mínims creixents, si bé és cert que al final el preu pot acabar trencant per qualsevol costat. Diversos estudis han demostrat que els triangles simètrics es resolen aclaparadorament en la direcció de la tendència general del mercat. Però, com sempre m'agrada dir, hem d'esperar que sigui el preu que ens digui el que vol fer i quan.

Així, el triangle que tenim davant i que es confirmaria per sobre de la resistència dels 7,40 euros portaria el valor cap a la important resistència dels 8,40 euros: els màxims de 2020 i nivells prepandemia. L'única cosa que no acaba d'agradar del clar triangle simètric que tenim davant és el fet que seria el segon triangle simètric consecutiu. I hi ha una regla als mercats que parla de l'alternança de les figures. No és fàcil, però no és impossible, trobar una mateixa pauta dues vegades seguides dins de l'evolució dels preus d'un subjacent. Però el potencial triangle hi és.

Gràfic diari de Meliá Hotels

Últimas noticias