Tesla està deliciós

Es deixa una quarta part del seu valor a la borsa des dels màxims històrics de novembre (1.243,49)

Per

Bolsamania | 17 des, 2021

Tesla mai no ha estat un valor fàcil per guanyar-li diners, llevat que s'hi estigui invertit des de l'inici de l'últim gran rally alcista (finals del 2019). Sens dubte es tracta d'un valor clarament alcista a llarg termini, però una autèntica muntanya russa, si hi invertim pensant a curt termini.

Tesla és un bon exemple d'allò que de vegades ens agrada recordar que un valor pot ser alcista a llarg termini i corregir amb força sense que la tendència de fons es vegi amenaçada el més mínim. Aquest títol va corregir des dels màxims de gener fins als mínims de març un 40% i des dels màxims d'abril fins als mínims de maig un 30%. De la mateixa manera que després, des dels mínims de maig fins als màxims de novembre es va disparar un 125%. Així és Tesla, un valor no apte per a tothom.

Tècnicament veurem si l'actual fase correctiva aconsegueix trobar un sòl a la zona dels màxims històrics anteriors: els màxims de gener als 900 dòlars. No serà la primera vegada ni serà l'última que un valor trenca els màxims i més tard torna a aquests (throw back), només que ara com a suport. I per aquí reestructurar-se de nou a l'alça.

D'altra banda, els nivells de sobrevenda diaris presenten lectures extremes, cosa que en condicions normals ens suggereix que el sòl de la correcció, o almenys l'inici d'un important rebot, no hauria de caminar gaire lluny. En resum, aquells que hi estiguin invertits des de molt enrere no tenen res del que preocupar-se, mentre que aquells que se'n van quedar fora i pretenguin entrar al valor han de saber que, en teoria, al voltant del suport dels 900 dòlars, poden aparèixer les compres en el valor.

Evolució diaria de Tesla durant l'últim any

Últimas noticias