Tècnicament no hi ha cap motiu per estar invertit en Liberbank

No tenim cap figura de volta ni res que ens convidi a mirar el títol amb bons ulls

Per

Bolsamania | 07 set, 2017

El títol ha despertat aquest dijous amb caigudes del 6% i ja es deixa un 19,18% fins als 0,784 euros amb un milió de títols negociats.

És cert que si ho mirem des dels mínims anuals (0,516) Liberbank ha rebotat molt setmanes enrere. Però si ho mirem amb la perspectiva del mitjà i llarg termini el que tenim és un important rebot que s'ha frenat en nivells anteriors a la important resistència dels 1,145 euros. El preu ni tan sols ha emplenat parcialment el buit baixista setmanal en què va començar l'última gran caiguda i de nou s'està desplomant. En aquest moment el títol està portant-se per endavant nombrosos suports, com els 0,912 i els 0,8 euros. Com a zona de suport tenim el nivell dels 0,79 euros aproximadament i per sota res realment important fins als mínims anuals als 0,516 euros. Per tant, oblideu aquest títol perquè no hi ha per on agafar-lo.

Us recordo que o entrem al mercat comprant fortalesa (títols en tendència alcista) o si ho fem comprant debilitat (títols en tendència baixista) el més normal és que a la llarga acabem escaldats.

Gràfic setmanal - Liberbank

Últimas noticias