Tant és el que faci DIA, no hi ha per on agafar el seu gràfic

El títol perd la meitat del seu valor l'any

Per

Bolsamania | 06 ago, 2021

DIA és un valor en caiguda lliure absoluta, o el que és el mateix sense suports de cap tipus. I dins d'aquesta tendència podem assistir a violents rebots (fases de reacció) sense que en realitat res no canviï gens ni mica.

Hi ha ocasions en què els preus no ens diuen res. I aquest és el cas de DIA en el moment actual. El que sabem, com ho sap tothom, és que és un valor molt baixista. Però dir això i res és el mateix. Tothom coneix la situació d'aquest valor. Simplement està en caiguda lliure absoluta i ja sabem que no hi ha major senyal de debilitat que aquest. Si ens posem a buscar suports i resistències tenim els mínims històrics als 0,0229 euros i com resistències més immediates, els 0,031 euros i els 0,034. A més dels 0,0418 euros. En realitat són els últims màxims decreixents, res més.

Vull dir amb això que no tenim figura de volta, ni se l'espera tampoc. Necessitem que el preu segueixi rebotat i retrocedint amb força durant un bon temps i després veurem què ens diuen els gràfics. Però ara mateix no hi ha res, només fortes batzegades a l'alça i a la baixa sempre dins d'una tendència baixista de fons. Com m'agrada dir, el preu a què cotitza ja ho diu tot. No cal res més.

Gràfic diari de DIA

Últimas noticias