Solaria es juga el tipus amb la pèrdua del suport dels 19,50 euros

Els títols perden un terç del seu valor des de principis d'any

Per

Bolsamania | 19 feb, 2021

Actualitzat : 11:12

Les caigudes dels últims dies tornen a acostar els títols de Solaria a la zona de perill, l'important suport que presenta al rang dels 19,50-20 euros.

De nou tenim els títols de Solaria jugant amb foc. A les portes de l'important suport que presenta en el rang dels 19,50-20 euros. Tot i que el suport de veritat es troba als 19,50 euros en nombres rodons: els màxims de principis de desembre i els mínims de gener i de febrer. El problema és que aquest suport s'està atacant massa vegades i ja coneixen el refrany que diu "tant va el càntir a la font que acaba trencant-se". Per tant, molt de compte amb el valor si finalment es confirmés la perforació d'aquest suport en preus de tancament.

Seria sens dubte un important senyal de debilitat, avantsala del que pot ser una nova fuetada correctiu. I ja sabem com les gasta aquest títol últimament. Per sota no es trobarien suports importants fins a la zona dels aproximadament 15,70-15,90 euros i per sota la directriu alcista de fons, o primària, ara als 10,50 euros.

Gràfic diari de Solaria

Últimas noticias