Sabadell s'acosta al buit baixista setmanal de finals de febrer (forta resistència)

El títol puja un 33% des dels mínims de començament de mes

Per

Bolsamania | 29 mar, 2022

El lateral de les últimes dues setmanes suggereix que en qualsevol moment el valor podria intentar emplenar, almenys parcialment, l'important buit baixista setmanal que presenta al nivell dels 0,8158 euros.

Veurem si els títols de Sabadell són capaços de deixar enrere la resistència que presenta a la part alta del lateral de les darreres dues setmanes, als 0,78 euros. Si la superés, el més normal és apostar per un nou moviment a l'alça amb objectiu en la important resistència que li confereix el buit baixista setmanal que ens va deixar el preu a finals de febrer als 0,8158 euros. Només tancant, o el que és el mateix anul·lant, aquest buit, podrem parlar d'un important senyal de fortalesa al títol.

En tancar-se, i només des d'aquell moment, deixarem la porta oberta a la possibilitat de tornar als màxims anuals als 0,95 euros. L'experiència em diu que aquest tipus de buits no se sol tancar davant de la primera oportunitat que es presenta, si de cas en la segona ocasió. Però el que és important és saber on és la zona de control per dalt.

Gràfic setmanal de Sabadell (SAB)

Últimas noticias