Sabadell polvoritza els nivells prepandèmia i posa rumb als màxims del 2019

El títol acumula una revaloració del 33% durant les darreres sis sessions

Per

Bolsamania | 09 feb, 2022

Si recordeu, a la primera sessió de febrer advertíem que els títols de Sabadell 'treien el cap' per sobre d'un ampli triangle amb objectiu als nivells prepandèmia. Objectiu que s'acaba de complir i batre.

Recentment hem analitzat diverses vegades Sabadell i dèiem allò que aquest estava donant forma a un triangle simètric (màxims decreixents i mínims creixents) i que la superació de la part alta del triangle activaria un altre senyal de fortalesa. Antesala d'una volta als nivells prepandèmia. I el cert és que ha polvoritzat aquesta resistència sense cap mena de problema. Des dels mínims de desembre, el valor acumula una pujada del 70%.

La veritat és que arribats a aquest punt, correccions puntuals a part, aquest ja no té resistències importants fins als màxims del 2019 als 1,0616 euros. I per sobre els màxims de la sessió del 7 de novembre de 2018 als 1,23 euros. Mentre no tinguem un tancament setmanal per sota del mínim de l'espelma setmanal prèvia, no tindrem el més mínim senyal de debilitat dins de l'actual estructura alcista dels preus.

Gràfic diari de Sabadell (SAB)

Últimas noticias