Retrocés temporal en BBVA per continuar pujant?

El seu aspecte tècnic continua sent bo

Per

Bolsamania | 22 jun, 2023

BBVA cau aquest dijous i sembla que podria estar buscant suport al voltant de la banda de suport que presenta entre els 6,4 i els 6,60 euros.

Fa tan sols unes sessions comentàvem la millora tècnica experimentada pel valor de l'IBEX 35 després de superar la resistència dels 6,652 euros, i les altes possibilitats que oferia continuar amb les pujades fins als màxims anuals situats als 7,198 euros.

Els últims descensos no fan malbé aquest escenari. El banc podria estar donant forma a un retrocés temporal. Aquesta figura és de continuació alcista, si bé per confirmar la continuació de les pujades hauríem d'esperar un tancament per sobre dels màxims d'aquest dimecres que va dibuixar als 6,858 euros. Quan superi aquest preus, és probable que puguem veure una extensió dels guanys fins al nivell dels 7,198 euros, màxims anuals.

Per sota, el suport que cal vigilar es troba als 6,058 euros. No apreciarem ni el més mínim senyal de feblesa mentre es mantingui cotitzant per sobre d'aquest nivell de preus.

Últimas noticias