PharmaMar confirma la figura de tornada a l'alça: bat la directriu baixista i els màxims de gener

La companyia biotecnològica puja més del 50% des dels mínims de finals de febrer

Per

Bolsamania | 04 abr, 2022

Durant els darrers temps hem parlat en nombroses ocasions dels nombrosos intents per part del preu de deixar enrere la directriu baixista del valor. La que unia tots i cadascun dels successius màxims decreixents des de l'octubre del 2020.

Ara sí, ja podem dir que hem vist els mínims de la correcció als títols de PharmaMar. Però això no vol dir que s'hagi de dirigir cap als màxims del 2020. Ha deixat de ser baixista i això és l'important, que no és poca cosa. Ara es podria endinsar en un moviment lateral abans de reestructurar-se de nou a l'alça.

Tècnicament el preu ha deixat enrere la directriu baixista que unia tots i cadascun dels successius màxims decreixents des de l'octubre del 2020 i, a més, ha batut a l'alça els màxims de gener (l'últim màxim decreixent), als 66 euros. El que deixa la porta oberta que a curt termini el valor es prengui un petit respir i tracti, als propers dies, de recolzar-se en el nou suport. La següent gran resistència la trobem als màxims de setembre als 83,38 euros. En teoria, una caiguda cap als 65-66 euros ara s'hauria d'interpretar com una nova oportunitat per obrir llargs en el valor.

Gràfic setmanal de PharmaMar (PHM)

Últimas noticias