Per sobre dels màxims d'abril Tesla confirmarà figura de volta

El valor cau un 2,40% l'any

Per

Bolsamania | 29 jun, 2021

Durant les últimes sessions els títols de Tesla estan recuperant posicions, apropant-se a la important zona de resistència que té en els màxims del mes d'abril als 780,79 dòlars.

Les sensacions comença a millorar cada setmana que passa en Tesla. D'una banda, el suport clau dels mínims de març als 539,49 dòlars s'ha respectat en tot moment. El preu s'ha acostat bastant a aquest nivell, però no va arribar a atacar-lo. Va marcar un mínim al maig als 546,98 dòlars i ja el tenim gairebé als 700 dòlars. Per Elliott pot ser que estiguem davant una correcció plana irregular. En què la 'ona c' es queda per sobre de la 'ona a'. De manera que es pot dir que tenim un doble suport, aproximadament, a la zona de mínims de març.

Ara haurem d'estar atents a la resistència que té en els màxims d'abril als 780,79 dòlars. En teoria, per sobre d'aquest nivell i si és amb comoditat i en espelmes setmanals millor que millor, quedaria confirmat una doble vall d'importants implicacions alcistes. Aquest el projectaria sense cap problema per sobre dels màxims històrics de gener als 900,40 dòlars. I el més important, ens diria que l'última gran pujada s'ha corregit proporcionalment per seguir donant continuïtat a la tendència alcista de fons, o primària.

Gràfic setmanal de Tesla

Últimas noticias