Nou curtcircuit de l'Ibex en la resistència dels 9.410 punts

Han estat diversos els intents de deixar enrere la resistència dels 9.410 punts

Per

Bolsamania | 26 jul, 2019

A mitja sessió d'aquest dijous l'Ibex pujava més d'un 1% i semblava voler, per fi, superar la important resistència dels 9.410 punts. Al final del dia va tancar en números vermells.

A mitja sessió d'aquest dijous ens les prometíem feliços quan el nostre Ibex pujava més d'un 1% i el preu es col·locava clarament per sobre de l'1%. Però aquest moviment va ser vist i no vist perquè de seguida el nostre índex, juntament amb les borses europees, es girava clarament a la baixa i arribava a caure un 1%. El que ens reafirma en el que venim comentant temps enrere, sobre els 9.410 punts són una resistència clau, crítica. I quan la superem, millor si ho fem en veles setmanals. I ara tenim el preu a les portes del suport que presenta en els 9.170 punts: el buit alcista d'aquest dimarts.

El cas és que últimament estem deixant buits a l'alça (suport) i a la baixa (resistència) i tots ells s'estan emplenant/tancant, segons sigui el cas, menys el més important de tots, el dels 9.410 punts que s'ha emplenat en diverses ocasions però no s'ha tancat. I mentrestant més del mateix, un ampli lateral amb zona de suport en els 8.900 i resistència en els 9.400 punts... i així portem ja tres mesos.

Últimas noticias