Nous màxims històrics en les 'small caps' després de 10 mesos de moviment lateral

L'índex que engloba les petites companyies nord-americanes, el Russell 2000, puja un 21% durant l'any

Per

Bolsamania | 04 nov, 2021

El Russell 2000 és un índex borsari format per 2000 companyies dels Estats Units de petita capitalització. Concretament, es compon de les 2000 companyies de menor capitalització dins de l'índex Russell 3000.

L'índex que engloba les principals 'small caps' nord-americanes acaba de trencar amb força a l'alça el lateral en què estava immers des de fa 10 mesos. Correccions puntuals a part, aquest tipus de desenllaços acostuma a comportar importants pujades al subjacent a mitjà i llarg termini. I encara més quan resulta que tenim l'índex a màxims de tots els temps, o el que és el mateix en pujada lliure absoluta.

Aquells actius que es troben en pujada lliure acostumen a experimentar importants pujades, ja que no hi ha resistències identificables llevat de les establertes pels números rodons o les resistències dinàmiques creixents que de vegades ens acaben dibuixant els preus. Dit això, no hi ha cap senyal de fortalesa més gran que el d'un subjacent en pujada lliure. Cosa que per altra banda no és exclusiva del Russell 2000, ja que el Nasdaq 100, el Dow Jones, l'S&P 500 i el SOX de semiconductors es troben tots ells a la mateixa situació.

Russell 2000 Index Mini Futures Continuous

Últimas noticias