Naturgy s'agafa com 'a una taula de salvació' al suport dels 22-22,25 euros

Acumula una caiguda del 20% des dels màxims històrics de començament d'any

Per

Bolsamania | 15 mar, 2022

Els màxims de l'estiu passat als 22,25 euros estan actuant ara com a suport. Moviment que encaixa a la perfecció dins del que seria un simple i típic retrocés temporal.

Tot i les importants caigudes dels últims dos mesos (-26%) la tendència de fons o primària del valor continua sent alcista. Simplement estem assistint a un ajustament proporcional de l'últim rally. Acció-fase de reacció. Al molt curt termini el que ha quedat clar és que el títol té un important suport al rang dels 22-22,25 euros: els màxims de juliol que coincideixen amb els mínims de novembre, febrer i del que portem de mes.

Cosa que col·loca el valor en un moment de mercat interessant. Ja que l'estratègia òptima en aquest moment passa per obrir llargs en correccions, i com més a prop del suport abans esmentat millor que millor, amb ordre de prou pèrdues en preus de tancament per sota dels 22 euros. Per sobre, pel costat de les resistències, tenim els 25,37 euros i la zona dels 26,40-26,50 euros (50% de l'espelma amb un ampli cos real negre de la sessió de l'11 de febrer).

Gràfic diari de Naturgy (NTGY)

Últimas noticias