Naturgy, cada vegada més a prop del vèrtex del triangle

Els títols de la companyia gasista pugen un 20% l'any

Per

Bolsamania | 05 oct, 2021

Els triangles simètrics solen donar-se amb freqüència al mig de les tendències, tant alcistes com baixistes. I el seu desenllaç sol ser a favor de la tendència prèvia. Es tracta d'un període de consolidació de mercat, previ a un brusc moviment.

I això és el que sembla que tenim en Naturgy en aquest moment. Un ampli moviment lateral des de maig que a poc a poc es va estrenyent. Construint, per tant, màxims decreixents i mínims creixents. O el que és el mateix, donant forma al que pot ser un triangle simètric. Generalment, aquest actua com un patró de continuació de la tendència prèvia: alcista.

L'únic "però" és que el preu s'està acostant massa al vèrtex de la formació i quan això passa, en ocasions, el triangle queda invalidat. Però la veritat és que en el moment actual i en condicions normals es diria que la sortida a l'alça per part del preu no hauria de demorar-se molt més. El primer senyal de fortalesa que ens estaria anticipant la ruptura a l'alça vindria de la mà de la superació dels 22 euros. I per sobre tenim els màxims anuals als 22,36 euros i els màxims històrics (23,40) de maig de 2019. Per sota, per la banda dels suports, tenim els mínims de setembre als 21,38 euros.

Gráfico diario de Naturgy

Últimas noticias