LVMH, en pujada lliure, posa rumb cap a la part alta del canal

Els títols pugen un 38% l'any

Per

Bolsamania | 12 ago, 2021

Entre moltes altres, hi ha dues companyies europees que no paren de marcar màxims i més màxims gairebé cada sessió. Concretament estem parlant de les dues més grans d'Europa per capitalització borsària: LVMH i ASML.

LVMH és la companyia del Vell Continent de major capitalització borsària (355.000 milions d'euros). És un valor en pujada lliure absoluta, o el que és el mateix sense resistències de cap tipus. Durant les últimes sessions el títol s'està desplaçant a l'alça encara que de manera molt lenta. En qualsevol cas, el realment important és que els mínims i màxims creixents se succeeixen una vegada i una altra i així no cau.

És cert que ens faltaria un cinquè punt de tangència per poder parlar d'un canal alcista en tota regla des que va començar la pujada al març de 2020 (278,70). Des de llavors el valor acumula una pujada del 150% i la part alta (resistència) del potencial canal alcista passa en aquest moment per la zona dels 800 euros. De la mateixa manera que la part inferior, zona de suport, passa en aquest moment pel nivell dels aprox. 620 euros.

Gràfic diari d'LVMH

Últimas noticias