L'imponent 'cap i espatlles' invertit de Bankinter segueix més viu que mai

Els títols de l'entitat financera pugen un 58% durant l'any

Per

Bolsamania | 08 nov, 2021

Les correccions de les últimes setmanes/mesos, dilatacions puntuals a part, han trobat sòl en el que és la línia clavicular de la figura de tornada d'implicacions alcistes en cap i espatlles invertides que va confirmar a mitjans d'agost.

Si recordeu, a mitjans de setembre dèiem del valor que era el banc nacional que millor aspecte tècnic presentava del nostre mercat. I al meu entendre ho segueix sent. I després tenim BBVA, que tampoc ho està fent gens malament.

Centrant-nos en el cas que ens ocupa, el que tenim davant és el que es coneix com un retrocés temporal, o en aquest cas un doble retrocés temporal, a la zona de suport, abans resistència, dels aproximadament 4,65 euros. Es diria que el suport és de 4,55-4,65 euros. Aquí és on hi ha la zona de control, el suport que cal respectar. Ara veurem si el valor és capaç de batre la resistència dels 5,244 euros (màxims anuals) i per sobre ja no hi ha res fins als màxims històrics als 5,98 euros. Els 6 euros en números rodons. El cas és que si ens creiem la figura de tornada actual, la teoria diu que, com a mínim, hauria de recórrer a l'alça l'altura del cap. Això el portaria a cotes clarament superiors molt per sobre dels màxims històrics.

Gràfic setmanal de Bankinter

Últimas noticias