L'IBEX-35 entra oficialment en tendència a la baixa

Després de confirmar-se l'abandó dels mínims de 2015 (9.231 punts)

Per

Bolsamania | 08 gen, 2016

Actualitzat : 10:32

El nostre selectiu va començar a donar mostres de feblesa importants al començament del passat mes de desembre. En aquells dies, vèiem com l'IBEX-35 confirmava l'abandó dels 10.000 punts, part baixa d'una banda lateral en la qual s'havia estat movent al novembre i bona part del mes d'octubre.

Després d'un descens a aquest nivell de preus, van arribar les eleccions i el desplom del nostre selectiu que va acabar construint una illa a la baixa que va inundar de núvols negres el panorama tècnic de l'IBEX-35.


Era qüestió de temps, l'abandó dels mínims de 2015 que va dibuixar el mes de setembre (9.231 punts) amb prou feines ha necessitat tres dies del nou any 2016 per abandonar-los. Durant la primera setmana de l'any acumulem uns descensos propers als de 2015. Les perspectives tècniques per a les properes sessions no són gens esperançadores. Tret d’algun rebot puntual que podria cobrir el buit a la baixa d'ahir dijous en els 9.200 punts, el més normal és que vegem una continuació dels descensos fins al nivell dels 8.600 punts. A més, si ho mirem amb perspectiva i observem el nostre selectiu a més llarg termini, l’horitzó tampoc no és gaire positiu precisament. El nostre índex ha confirmat un canvi de tendència a mitjà i llarg termini per la qual cosa ens trobem oficialment en tendència a la baixa.

Últimas noticias