Les fortes pujades de Cellnex no signifiquen res, tenen lloc a zona de ningú

Tot i les pujades del 5% el valor encara cau un 33% des dels màxims de l'estiu passat

Per

Bolsamania | 04 mar, 2022

El valor rebota amb força després de conèixer-se que l'Autoritat de Competència i Mercats del Regne Unit ha autoritzat l'adquisició per part de Cellnex dels actius de CK Hutchison al Regne Unit, subjecta a la cessió d'uns 1.000 emplaçaments.

Des del punt de vista de l'anàlisi tècnica, les pujades no signifiquen absolutament res. Potser podríem parlar, fins i tot, d'una retirada temporal a la base de l'antic canal baixista. I poca cosa més. No tenim cap figura de tornada de cap mena en el valor, ni tampoc l'esperem. Aquesta, arribat el moment, es prendrà temps. El que és evident és que la tendència correctiva segueix el seu curs, ja que des dels màxims històrics de l'agost (61,89) l'estructura dels preus continua construint màxims i mínims decreixents i així no puja. Més aviat tot al contrari.

Per sota, pel costat dels suports, el més immediat el trobem als 38 euros i el més important en els mínims de fa un any: els 36,30 euros. No descarto pas que el valor acabi restant la totalitat de l'últim impuls, de tornar a l'origen del moviment en aquesta zona dels 36 euros.

Gràfic setmanal de Cellnex (CLNX)

Últimas noticias