La directriu alcista d'Amadeus sembla dibuixada amb tiralínies

Els títols pugen un 4% des del començament del 2022

Per

Bolsamania | 11 gen, 2022

Una directriu alcista no és ni més ni menys que una recta suport, una recta d'acceleració dels preus on cada vegada que el subjacent cau, aconsegueix entrar diners al mercat. En aquest punt la demanda és més gran que l'oferta i per tant el preu reacciona a l'alça i rebota.

Aquesta recta suport es caracteritza per construir sempre mínims creixents i hem d'exigir-li que, com a mínim, hi presenti tres punts de suport o de tangència. I Amadeus compleix, sense cap mena de problema, amb aquesta condició, ja que són quatre els impecables suports a la recta suport dinàmica que uneix tots i cadascun dels successius mínims creixents des del maig del 2020.

I ara el valor ha de mirar cap amunt, cap a la important resistència que té al rang dels aproximadament 66,50 euros. Els 67 euros en números rodons. De manera que, en teoria, un tancament amb folgança per sobre dels 67 euros, i si és en espelmes setmanals millor que millor, activaria un important senyal de fortalesa. Antesala del que probablement acabi sent un ràpid moviment cap a la resistència que té al buit baixista de la sessió del 24 de febrer de 2020 als 70,96 euros. I per sobre, els màxims històrics als 80 euros.

Gràfic diari d'Amadeus

Últimas noticias