Ibex 35: on estan els següents suports si perdem els mínims de l'any?

En aquest moment, el suport el tenim en els mínims d'octubre (8.627)

Per

Bolsamania | 19 des, 2018

Actualitzat : 11:05

Aquest dimarts l'Ibex tancava en els mínims de la sessió i demanant l'hora. Tot fa pensar que de nou es posi a prova la zona de suport que tenim en els mínims d'octubre.

Veurem què ens ofereix l'equador de la setmana, però vista la volatilitat dels últims temps podem esperar qualsevol cosa, tant a l'alça com a la baixa. De fet, aquest dimarts l'Ibex 35 tancava en els mínims del dia i molt prop de l'important suport que tenim en els 8.627 punts, que són els mínims anuals que es van marcar a l'octubre. Però la veritat és que en la mesura en què el preu cotitzi dins del rang dels 8.630-9.260 punts no tindrem res. Tan sols simples desplaçaments del preu dins d'un moviment lateral. De manera que només quan aquest surt-te per l'un o l'altre costat tindrem més pistes sobre el que pot ser el següent tram en tendència.

De perforar els mínims anuals el següent suport el trobem en els 8.500 punts i per sota, en realitat no hi ha res fins als mínims d'estiu de 2016, els mínims del Brexit en els 7.600 punts.

Gráfico diario del Ibex 35

Últimas noticias