IAG, o quan res no cau eternament sense el rebot corresponent

Els títols de l'aerolínia han caigut un 69% enguany

Per

Bolsamania | 19 mai, 2020

Em crida l'atenció que els inversors se sorprenguin per un rebot del 20% dels títols d'IAG des dels mínims de la setmana passada, quan resulta que prèviament la cotització s'ha enfonsat gairebé un 80%.

Sempre m'ha cridat l'atenció que ens pugui sorprendre que un títol com IAG reboti un 20% en tres o quatre sessions, quan resulta que prèviament la cotització s'ha enfonsat de 8 a 1,80 euros. En aquests moments, l'aerolínia és el segon valor de l'Ibex que més ha caigut enguany, per darrere del Banc Sabadell. El que hem de saber a aquestes alçades del partit és que un valor que ha caigut molt pot rebotar amb força sense deixar de ser baixista. És com sempre: acció-fase de reacció. I aquí és on ens trobem amb IAG, rebotant amb força després d'un esfondrament d'infart.

Quines són les resistències que cal tenir en compte en aquests moments? La primera és l'últim màxim creixent, els 3 euros. Per sobre, de més rellevància, l'últim buit baixista setmanal en 4 euros. La correcció d'aquest títol ha estat tan monumental, que un ajust del 38,2% el duria cap a la zona dels 4-4,15 euros. El suport que cal respectar són els mínims de la setmana passada, 1,80 euros.

Gráfico semanal de IAG

Últimas noticias